Tilbage til webshop

Uniq - Thor - Antistress olie - 500ml

289,00 kr.

Rigtig mange hunde og katte lider af angst for fyrværkeri, høje brag og hvinende lyde. Hvis dit kæledyr er et af dem, så ved du præcist hvor svært det kan være for både den og dig. Det er hårdt at se magtesløs til, derfor står vi allesammen overfor det svære valg: Skal hunden eller katten medicineres og være dybt påvirket af sløvende og angstdæmpende medicin – eller skal den, rystende af skræk, plages af de høje brag, hvinende lyde og voldsomme lynglimt?

Det er et valg, som hverken er rimeligt over for dig eller dit kæledyr.

Af samme grund har UniQ Nordic Gold udviklet Thor Take It Easy Olie, så du kan hjælpe dit kæledyr igennem svære perioder, uden at den tager skade. Thor Antistress Olie har et højt indhold af kvalitetsolier og økologiske urtersom kamille, humle, melisse og baldrian, nøje udvalgt ud fra deres beroligende og gavnlige egenskaber. På den måde hjælper du dit kæledyr igennem angst og stress helt uden brug af kemikalier, medicin og kunstige tilsætningsstoffer.

Undersøgelser vi har foretaget på hunde viser, at syv ud af ti af dem kom betydeligt lettere gennem nytårsaften med Thor Take It Easy Olie.
Olien kan bruges i alle situationer, hvor dit kæledyr let bliver nervøs og urolig, som for eksempel høje brag fra fyrværkeri og torden, alene hjemme-problemer og frygt for at køre bil. 

1
+
Tilføj til kurv
FRI FRAGT

Ved køb over 1499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

Bygget på ideal.shop