Tilbage til webshop

Dogsome - Outdoor bukser - dame - grå

1.199,00 kr.

Fås i størrelse XS-XXXL, noter ønsket størrelse i kommentarfeltet ved bestilling


1
+
Tilføj til kurv


All year Off-road perfomance bukser 
er lavet til det kræsne outdoor menneske som sætter pris på kvalitet og detaljer.

Disse bukser tager dig til et helt nyt niveau, de lader dig føle friheden i alle dine bevægelser og under alle vejrforhold. Her vil du opleve en skøn fleksibilitet som aldrig før, samtidig med de er holdbare og vandtætte.

Dette er ikke “bare” endnu et par nye outdoor bukser, som alle de andre. Nej, her er der kræset for de tekniske detaljerne med skønt ergonomisk design.

All year Off-road performance bukser er sammensat af 4 forskellige stykker stof, som hver har en særlig funktion. Tilsammen udgør dette et par perfekt garanterede kvalitetsbukser du vil bære i mange år fremover. Uanset om du skal på vandretur, camping eller bjergbestigning, vil vores bukser give dig den nødvendige beskyttelse og komfort. De er designet med ergonomiske snit, der følger kroppens bevægelser, og har praktiske lommer til opbevaring af dine vigtigste ejendele. Buksernes alsidighed og sporty look gør dem velegnet til mange sportsgrene som mountainbike, hiking, jagt, hundetræning, parkour, almindelig hverdagsbrug og meget andet.

Vandtæt DP + TPU 4-vejs stræk er, high-performans materialer, der opretholder deres fleksibilitet og samtidig er holdbare og vandtætte. I disse bukser tager dette stof dig til et helt nyt niveau, det lader dig føle friheden i alle dine bevægelser og under alle vejrforhold.

FRI FRAGT

Ved køb over 1499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

Bygget på ideal.shop