Tilbage til webshop

Betingelser for leje 


Generelt


Hallen er videoovervåget!


Wag It kan ikke drages til ansvar for skader på hund eller fører. Alt træning foregår på eget ansvar - så for din egen skyld, tjek at din hund er korrekt forsikret.


Agilitybanen og alle andre redskaber der forefindes i hallen må kun bruges til dets tiltænkte formål.


- f.eks. må mur og feltforhindringer ikke bruges til at sidde på. Ligesom børn ikke må lege på forhindringerne hvis man har dem med.

- buer skal af slalom igen hvis de er blevet brugt

- Nummerskilte som ikke er i brug, samles og stilles på reolen i startområdet


Hårdhændet håndtering af hunde, både i og uden for hallen, er under ingen omstændigheder tilladt og vil medføre øjeblikkelig bortvisning.


Er der redskaber der går i stykker under træningen eller bemærker du skader på en forhindring, så send gerne en mail eller sms. 


Hallen udlejes kun til personer med viden om agility/hundetræning. Vurdering foretages suverænt af Wag It. 


Følg mig venligst på Facebook gruppen: Wag it Dogsport Arena


Der opstilles AG-bane én gang ugentligt. Det er tilladt at ændre banen PÅNÆR feltforhindringer som IKKE må flyttes uden forudgående aftale. Ændre man på banen skal den stilles tilbage som den stod inden man forlader hallen - OGSÅ tunneller, som fastgøres korrekt.

Banetegning ligges op på facebooksiden: Wag It Dogsport Arena, samt ligger på reolen i hallen således banen kan rekonstrueres hvis man har ændret på noget.


- Der er IKKE toiletfaciliteter tilgængelige endnu! Marker og andre udenomarealer er ikke mennesketoilet så luft dig selv af inden du kommer ;)


- Hav altid snor på hunden både når du kommer ind og når du går ud af hallen. Hunde må luftes på marken ved siden af samt bagved hallen! Af hensyn til privatliv må ingen andre arealer benyttes til luftning.

- Husk at slukke lys samt terassevarmer (hvis denne har været i brug) når hallen forlades.

- Husk rene skifte sko - sko som bruges udendørs er ikke tilladt.

- Saml op efter din hund - også på marken, af hensyn til smitterisiko. - Ryd op efter dig selv. Der bliver opkrævet 100 kr ved utilstrækkelig oprydning.


- Tæver i løbetid er velkomne iført løbetidsbukser som skal benyttes FULDE 3 uger efter opstartet løbetid, også når man ikke synes det ser ud som om den bløder mere (højløbsk).


- Kommer din hund til at gøre sig ren indenfor i hallen skal du sørge for det bliver fjernet/tørret op og underlaget grundigt rengjort. Pas på hanhundenes trang til at lette ben. Der vil blive opkrævet 50 kr pr. uheld. ( lad ikke hunden besørge færdigt )
Skulle uheldet alligevel være ude i hallen - tør op og spray efter med Bio Enzym (står på reolen ved indgangen)

Er der ikke rengjort tilstrækkeligt, dvs. at der stadig er tispletter på udstyr/reol osv. opkræves 200kr i gebyr

( der er rengøringsanvisninger i hallen, vask med vand, tør af, brug Bio Enzym)


Tør venligst poter på din hund når det er regn og splattet udenfor - der er håndklæder til dette i reolen i indgangsområdet.


Forsikring og vaccination

Det er ejerens/førerens ansvar at enhver hund de træner/medbringer i hallen er vaccineret og forsikret med udvidet ansvarsforsikring og således beskyttet mod de mest almindelige og smitsomme sygdomme.

Der kan til enhver tid kræves, at se dokumentation for at hunden er korrekt vaccineret og forsikret.

Er hunden syg (kennelhoste eller lignende), medtages den selvfølgelig ikke på centerets område.


Bookning og betaling

Bookning fortages via hundehaller.dk

Det er ikke tilladt at overdrage bookingen til 3.part.

En times træning begynder på det hele klokkeslæt. Hallen skal forlades inden slut af booket tid – så der ikke “tages” tid fra næste lejer. 

Træning i hallen skal betales senest 24 timer inden træningen starter, er tiden ikke betalt slettes den. Bookede træningstider er først endeligt reserveret når betalingen er modtaget. Der betales på MyShop (mobilepay) på 773434.


Ved aflysning af bookingen mindre end 24 timer før bookingstart tilbagebetales halleje/baneleje ikke, med mindre dette skyldes ekstraordinære omstændigheder.

Individuelle reserverede træningstimer kan aflyses hvis hallen udlejes til arrangementer. Ved aflysning betales leje tilbage.


Ved bortvisning refunderes halleje ikkeMed Venlig Hilsen

Annemette Jefferies 

Wag It


FRI FRAGT

Ved køb over 1499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

Bygget på ideal.shop