Tilbage til webshop
- Når livet med hund ikke er helt som du regnede med!Står du med et adfærdsproblem du gerne vil have hjælp til?

De fleste mennesker oplever, på et eller andet tidspunkt i deres tid som hundejere, problemer med hundens adfærd i en eller anden form. Et adfærdsproblem kan være hvad som helst som gør det svært eller problematisk for dig at leve med hunden.
Det kan fx være at din hund:
- er meget opmærksomhedskrævende
- er udadreagerende overfor andre hunde, f.eks på gåturen
- forsvarer sin madskål/legetøj eller andet
- er angst eller stresset
- bange for høje lyde som fx skud, nytår eller køkkenlåger der smækker i

Ofte er man som hundejer frustreret og overvejer at give op, inden man kontakter en adfærdsbehandler. Mange har prøvet diverse gode råd - fra hundetræneren, naboen, moster Tove og Google men uden succes. Det sker, fordi alle disse velmenende råd, ofte går direkte på de symptomer hunden udviser.

Når jeg skal hjælpe jer med at løse et adfærdsproblem er det vigtigt at komme omkring alle aspekter af hundens liv således at man finder årsagen til problemet og ikke bare behandler symptomerne. Derfor giver jeg ikke råd over telefonen - jeg er nød til at komme ud til jer. Jeg skal tale med jer og se hunden i dens naturlige omgivelser - på den måde ender I ikke med endnu et nyttesløst råd men med en målrettet træningsplan som kan få jer på rette spor igen.

At leve sammen med en hund med et adfærdsproblem, kan være invaliderende både for hunden og dens familie.
Heldigvis kan de fleste adfærdsproblemer løses med den rette vejledning - jo hurtigere man kommer igang jo hurtigere er problemet som oftest løst.

Inden jeg indleder et adfærdsforløb starter vi med en indledende telefonisk samtale, hvor I fortæller om hundens overordnede problem. Ud fra denne samtale giver jeg jer en vurdering af om jeg tror problemet kan løses, og et bud på hvad det vil kræve af jer - denne samtale er GRATIS (vær opmærksom på at der IKKE gives råd i denne samtale)

Det tager typisk 1-2 uger fra første besøg og til I modtager jeres træningsplan. I får dog øvelser I kan gå i gang med, allerede ved det første fysiske møde. Derudover er i velkomne til at kan ringe i mellemtiden hvis I har spørgsmål.

Priser:
- alle adfærdsbehandlinger afregnes ved første besøg

Standart adfærdspakke:

- Fysisk møde hjemme hos jer med dybdegående spørgsmålsskema så jeg kan se hundens adfærd i hjemlige omgivelser og klarlægge problemet (Typisk ca. 2-3 timers varighed)
- Skriftlig behandlingsplan så I har noget at forholde jer til imens I træner
- 1 opfølgende møde i eget hjem (eller hvor det giver mest mening for jer og hunden)
- Ubegrænset hjælp på mail/telefon mens forløbet står på

Pris: 2800kr + kørsel efter statens takster

Udvidet adfærdspakke:

- Fysisk møde hjemme hos jer med dybdegående spørgsmålsskema så jeg kan se hundens adfærd i hjemlige omgivelser og klarlægge problemet (Typisk ca. 2-3 timers varighed)
- Skriftlig behandlingsplan så I har noget at forholde jer til imens I træner
- 2 opfølgende møder (afhængig af hvilken pakke I har købt)
- Ubegrænset hjælp på mail/telefon mens forløbet står på

Pris: 3500kr + kørsel efter statens takster

Tilkøb af ekstra time:

800kr + kørsel efter statens taksterFRI FRAGT

Ved køb over 1499 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

Bygget på ideal.shop